CHP Adayı Duran Seçim Çalışmalarına Dolu Dizgin Devam Ediyor

featured

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmaları kapsamında esnaf, vatandaş, saha ziyaretleri ve temaslarını aralıksız sürdürüyor.

Seçim ziyaretlerinde yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği DURAN, ‘’Çok iddialıyız ve Elazığ’ı halk belediyeciliği ile buluşturmaya kararlıyız’’ ifadelerini kullandı. CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, gittiği her yerde yoğun bir ilgi ile karşılaşıyor. Hem ekonomik sıkıntılardan hem de Elazığ’ın bugüne kadar hak ettiği hizmetleri alamamasından dert yakınan yurttaşlar ise artık gerçek bir halk belediyeciliği ile buluşmak istediklerini her fırsatta dile getiriyorlar.

CHP Elazığ İl Başkanlığı döneminde uzun bir süre boyunca sürekli sahada olan ve Elazığ genelinde adım atılmadık ilçe, köy ve mahalle bırakmayan CHP Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, bu seçim döneminde de ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

DURAN: BİZLER REKORLARIN SİYASETİNİ YAPIYORUZ

Ziyaret ve temasları ile ilgili bir değerlendirmede bulunan CHP Adayı DURAN, sahada olmaya devam edeceklerini belirterek, “Biz ilk seçimimizde ne yaptık? Bir rekor kırdık Elazığ’da. Hem de herkesin algı oyununa, küçümsemesine rağmen adeta bir destan yazdık. En son 2023 seçimlerinde ne yaptık? Bir rekor daha kırdık. Bizler rekorların siyasetini yapıyoruz’’ dedi.

GÜCÜMÜZÜ YURTTAŞLARIMIZDAN ALIYORUZ

Elazığ’da çok iddiaları olduklarını ve Elazığ’ı halk belediyeciliği ile buluşturmaya kararlı olduklarının altını çizen DURAN, sözlerine şöyle devam etti: ‘’Bu gücü nereden alıyoruz, işte bu zamana kadar yaptığımız ziyaret ve temaslarda da göründüğü gibi halkımızdan, Elazığlı yurttaşlarımızdan alıyoruz. İddialıyız. Elazığ’ı halk belediyeciliği ile buluşturmaya kararlıyız. Bu ilgi ve teveccüh asla karşılıksız kalmayacak. Elazığ’ımızı en kısa sürede hak ettiği hizmetlerle buluşturacak ve halk belediyeciliğinin en güzel örneğini tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Bizleri sahada neşeyle, ilgiyle, teveccühle karşılayan tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.”

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Adayı Duran Seçim Çalışmalarına Dolu Dizgin Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin