Tenis Federasyon Başkanı Cengiz Durmuş Elazığ’da

featured

Aksaray Mahallemizde hizmete açtığımız Atatürk Spor Salonunun ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı tesislerimizde ziyarette bulunan Durmuş, İl Müdürlüğümüz ziyaretinin ardından Çok Amaçlı Spor Merkezimiz ve Açık Tenis Kortlarımızı yerinde gördü. Fırat Üniversitemizi ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a Tenis Raketi hediye etti.  Çok Amaçlı Spor Merkezimizin yanında bulunan Tenis Kortlarımızda ve yapmayı planladığımız kapalı kort alanında incelemelerde bulunarak ardından sporcularımızla bir araya geldi. Ziyaret kapsamında  İlimizde yaptığımız çalışmalar spora ve sporcuya sağladığımız destekleri yerinde görme fırsatı bulan Durmuş, İl Müdürümüz Abdulsamet Eren, Spor Şube Müdürü Alattin Özdemir, Tenis Federasyonu İl Temsilcimiz Mehmet İrgin ve emektar antrenörlerimiz ve sporcularımıza hediyelerini takdim etti. Memnuniyetini dile getirip ilerleyen süreçte Tenis sporuna yapılacak olan yatırımları da yakından takip edeceğini belirtip, Şehrimizde Tenis müsabakalarının da  oynanacağı sözünü vererek, katkı ve desteklerinden ötü İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’e teşekkür edip şehrimizden ayrıldı.

Federasyon Başkanı Cengiz Durmuş yaptığı açıklamada; Sevgili meslektaşlarım değerli arkadaşlarım ve geleceğin sporcuları,  aslında hepimiz bugün burada bir amaç için beraberiz. Tenis sporu adına güzel Elazığımız da sizlerde büyük emek verdiniz özellikle sayın müdürümün önderliğinde tesisleri gezebilme şansını elde ettim. Hakikatten elinin değdiği zeminin düzeldiği ve şeklinin güzelleştiği spor alanları gördük bu beni çok memnun etti.Tabi yıllardır biz tenisin tüm Türkiye’de yayılması için çabalarken herkesin tenis oynayabileceğini bugün Elazığ’da aslında sizler gösterdiniz. Zor şartlarda imkansızları başararak, sizler başaran arkadaşlarımızsınız. Bizde sizinle beraber bu bayrağı devr aldık. Bugünden sonrasını konuşmak için şunları söyleyebiliriz; Türkiye de tenis  özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığımızın tenisin veya sporun tabana yayılmasında ki projeleri çok yol almış ve tenis artık 81 ilde oynanır hale gelmiş durumda, bundan sonraki başarı sporcularımızın şampiyon olabilecekleri turnuvaların olmasını sağlamaktır. Geldim gördüm ki tesisler yapılmış bayağı yol alınmış bunun devamında da bugün sizlerle birlikte takip etmemiz gerektiğini ve sizler için burada olduğumu ve sizin emrinizde olduğumu büyük memnuniyetle belirtmek isterim, dedi.

İl Müdürü Abdulsamet Eren; Öncelikle Başkanımıza geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Kıymetli  Şube Müdürüm Tesis Amirim antrenörlerimiz ve çok değerli Tenis Sporcularımız hepinizi görmekten dolayı mutluyuz. Üzülerek şunu söylemek istiyorum, Tenis sporları açısından fakir bir şehiriz aslında. Ama Allah’ın izniyle başkanımızın da destekleri ile bu açığımızı kapatacağız. Bizim şuanda kapalı bir kortumuz yok bu yüzden soğuk havalar ve kış günlerinde zaman zaman kapalı spor salonlarımızda yer vermeye çalıştık bazen de yer bulamadıkları için antrenörlerimizin de antrenmanlarını ertelediklerini biliyoruz. Tenis için ayrıca bir antrenman salonumuzun olması şart. Gecikilmiş bir durum ama gerekeni yapacağız, Federasyonumuzda teknik olarak destek vereceği ve bunun için personel görevlendireceğini belirtti. İhalesi yapıldı Mayıs ayı içerisinde de başlıyoruz. Çok Amaçlı Spor Merkezimizin hemen yan tarafına da kapalı kortumuzu yapacağız, açık olan kortlarımızın da yenilenmesi için bakım-onarım çalışmalarını başlatacağız, yeter mi yetmez tabi ki ama elimizden gelen gayretin fazlasını göstererek bütün eksiklerimizi tamamlamaya çalışacağız inşallah. Başkanımıza da geldiği için, destekleri için teşekkür ediyoruz, dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tenis Federasyon Başkanı Cengiz Durmuş Elazığ’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin