Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubesi’nin Delege Seçimi Yapıldı

featured

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubesinin 7. olağan genel kurulu delege seçimleri yapıldı.

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubesinin delege seçimleri yapıldı. Bu yıl yapılacak olan 7’inci Olağan Genel Kurulunda oy kullanacak delegelerin seçimi Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti.

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi, 15 Ekim de Kongrenin gerçekleşeceğini söyleyerek: “yaklaşık merkezde 3200 üyemiz 111 delegeyi seçmek üzere sandığa geldik. Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurduğumuz 12 sandıkta üyelerimiz oy kullanarak delegelerimiz seçilecek. 39 delegemizde ilçelerden seçildikten sonra 15 Ekim’de kongreye gideceğiz inşallah. Rabbim ilimiz ve sendikamız için hayırlara vesile kılsın. Çok güzel bir katılım var. Arkadaşlarımız güzel bir kardeşlik havasında oylarını kullanıyorlar.” dedi.

Eğitim Bir-Sen Şube Başkan Adayı Atilla Yılmaz, oy kullananlara teşekkür ederek: “Bugün demokratik bir seçim şöleni yaşıyoruz. İnşallah bu seçimin başta Elazığ eğitimine, eğitim çalışanlarına ve öğrencilerin amacına ulaşması için yetkili olan sendikamızın yetkili olduğu kadar inşallah yeni dönemde değişim hareketiyle birlikte Elazığ’a güzel işler ortaya koyacak bir sonuç bekliyoruz. Üyelerimiz güzel bir atmosferde özgür iradelerini sandığa yansıtmak için burada.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubesi’nin Delege Seçimi Yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin